Huh. Kylläpä kesti. Mutta ei se minun syyni ollut, kone oli korjamoolla... No, ymmärätte varmaan. Mennään nyt sitten osan pariin.

 

rkc1-4.jpg picture by makkara

Kathy oli pettänyt Lennardia useammin kuin kukaan jaksaa muistaa. Silti Lennard Hopeapiano halusi näyttää kaikille ulkopuolisille, että kaikki oli hyvin ja että he olivat mitä onnellisin perhe. Kathylle kelpasi silloin tällöin Lennardinkin seura, olihan hänkin ihan komea.

rkc2-3.jpg picture by makkara

Mutta ei yhtä komea kuin Adam Rubiinimuuri. "Sinä se vasta olet nokkela tapaus" Kathy hihitti ja hymyili flirttailevaan sävyyn. Adam kyllä rakasti Evaa, rakasti kovasti mutta hän ei voinut myöskään vastustaa Kathya. "Ja sinä olet upea nainen..." huokaisi Adam.

rkc3-3.jpg picture by makkara

"Tosin olet naimisissa. Pitäisikö sinun tehdä valinta?" kysyi Adam. Kathyn hymy hyytyi vain hetkeksi. "Olethan sinäkin. Mehän pidämme vain hauskaa, eikä kenekään tarvitse tietää sitä. Vai tarvitseeko?" Kathy katsoi Adamia silmiin. "Ei tarvitse, ei tietenkään kulta"

rkc4-3.jpg picture by makkara

Talonpojat saapuivat ihailemaan linnaa. Alan ja Astra Koivumetsä, sekä Wilhelmina Lintupelto.

rkc5-3.jpg picture by makkara

"Annatko talonpoikien kulkea linnassi pihalla?" kysyi Adam järkyttyneenä. Hän ei ikinä voisi kuvitella talonpoikien kulkevan pihallaan. "No en. Käyn komentamassa roskasakin pois" Kathy lupasi.

rkc6-2.jpg picture by makkara

Lennard ehti kuitenkin ensin. Hän halusi luoda hyvät suhteet talonpoikiin. "Lennard Hopeapiano, Paroni" hän esittäytyi Alanille. "Olen Alan Koivumetsä, arvon Paroni" esittäytyi puolestaan Alan. Kathy meni aivan sekaisin kun näki Alanin lähempää. Herran jestas miten komea mies olikaan!

rkc7-3.jpg picture by makkara

Kathy meni kirjastoon hyvästeltyään Adamin. Hän vain odotteli, milloin Alan tulisi hänen perässään. Kathy kun oli väläyttänyt talonpojalle kauniimman hymynsä, ja hipsinyt sitten kirjastoon. Pian kuuluikin jo askelia....

rkc8-3.jpg picture by makkara

"Hei komistus" aloitti Kathy kun huomasi Alanin. Alan punastui tulipunaiseksi. "No hei arvon Paronitar...Tu-tulin vain katsomaan teidän arvonne kirjastoa..." hän selitti. Talonpoika oli aivan hämillään, että Kathyn kaltainen nainen piti hänestä.

rkc9-4.jpg picture by makkara

Pian Alan rohkaistui, ja tanssi jo jonkin ajan kulttua Kathyn kanssa. "Minun ei pitäisi tehdä näin, olet naimisissa" sanoi Alan nolona miettien mitä Astra sanoisi jos tietäisi. "Kuvittele miten korkeen asemaan pääset, jos alan pitämään sinusta" sanoi Kathy ja väläytti hymynsä taas. "Mutta minäkin olen naimisissa...No, eivät he saa koskaan tietää" Alan vastasi.

rkc10-3.jpg picture by makkara

Lennard päätti mennä kirjastoon hakemaan muutaman ritarikirjan, jotka Adam haluaisi lainaita. Jo portaissa hän kuuli kirjastosta Kathyn naurua. Hän oli kuullut sen kikatuksen ennenkin....

rkc11-3.jpg picture by makkara

Lennard näki kuinka Kathy suuteli talonpoikaa! Hän melkein pyörtyi, ja kaatui maahan. Miten Kathy saattoi, Lennard luuli jo että sellaisia asioita Kathy ei enää ikinä tekisi!

rkc12-4.jpg picture by makkara

"Vielä talonpojan kanssa, kirottu ämmä!!" kirosi Lennard saatuaan toimintakykynsä takaisin. "Tässä ei perheen maine paljoa paina!" hän karjui.

rkc13-3.jpg picture by makkara

"Herra Paroni, ette kai likaa pukuanne" yritti Alan, mutta turhaan. Lennard kävi jo nyrkein ja potkuin hänen kimppuunsa. Kathy kirkui ja perääntyi kauemmas. "Lopettakaa ääliöt! En tahdo kumpaakaan!" hän kirkui hädissään, vaikka tiesi haluavansa vielä olla Alanin seurassa.

rkc14-3.jpg picture by makkara

Talonpojilla on parempi kunto kuin linnanherroilla. Lennard kun vain elelee rauhallisesti linnassa, ja Alan tekee töitä. Yhden lyönnin Alan löi, ja sai Lennardin lentämään vastakkaista seinää vasten.

rkc15-3.jpg picture by makkara

"Rakas..." yritti Kathy ja lähestyi Lennardia. Ei olisi kannattanut. Mies oli aivan raivoissaan, ja löi nyrkillä Kathya lujaa kasvoihin. Ja todella lujaa. "Mitä sinä oikein teet, typerys?!" Kathy huusi.

rkc16-3.jpg picture by makkara

Kathy kaatui maahan. "Kathy, sattuiko?" kysyi Alan. Kathy ei vastannut, ja Lennard katseli Kathyaan. "Maineemme on ikuisesti mennyttä, jos joku saa tietää" Lennard sanoi halveksuvaan sävyyn. Alan luikki pois.

rkc17-3.jpg picture by makkara

Kathy tunsi verta kasvoillaan. "Katso mitä sait aikaan hirviö. Tämä ei jää tähän" sanoi Kathy vaarallisen rauhallisesti ja käveli Lennardin ohi.

rkc18-3.jpg picture by makkara

Lennard oli hakemassa tyrmästä jotain, kun hän huomasi että yksi selleistä ei ollut tyhjä. "Auta..." sanoi pikkuinen Bella heikosti. Lennard tajusi nyt, kuka oli kaapannut Bellan.

rkc19-3.jpg picture by makkara

"Vaimoniko sinut vei?" kysyi Lennard alkaessaan avata ovea avaimellaan. "Vei hän, koska näin hänet suutelemassa isääni" sanoi Bella hieman itkuisella äänellä. "Arvasin tuon. Hän pettää minua aina." sanoi Lennard synkästi.

rkc20-3.jpg picture by makkara

"Kathy on linnassa, juokse äkkiä ulos ja suoraan kotiisi" neuvoi Lennard nopeasti, ja niin Bella tekikin.

rkc21-3.jpg picture by makkara

Kathy sai tietää asiasta varsin pian. "Se ja sama, olenkin ehtinyt kyllästyä Adamiin. Mutta olisi pitänyt tappaa tyttö silloin metsässä" sanoi Kathy itsekskeen.

rkc22-3.jpg picture by makkara

Seuraavana aamuna Lennard tapasi Wilhelmina Lintupellon. "Tässä ovat sammakot, jotka paroni pyysi minun keräävän" sanoi Wilhelmiina,  niiasi ja ojensi pussin. "Tässä palkkio" sanoi Lennard ja iski Wilhelminan käteen muutaman kultakolikon.

rkc23-2.jpg picture by makkara

Kun Kathy oli menossa nukkumaan, hän kirkaisi. "Sänkyni on täynnä sammakkoita, vartijat viekää ne pois!" Kathy kirkui täyttä kurkkua. Kun sammakkot oli viety pois, rauhoittui Kathy. "Lennard ei tiedä kenen kanssa leikkii..." hän kuiskasi uhkaavaan sävyyn.

rkc24-2.jpg picture by makkara

Kathy mietti pitkään sopivaa kostoa, ja lopulta huomais miten mieltynyt Lennard oli ritaritarinoihinsa. "Tuosta sainkin loistavan idean..." hän mietti ja alkoi kehitellä ideaa.

rkc25-2.jpg picture by makkara

 Jo sinä iltana otti Kathy kaikki ritaritarinat mustaan säkkiin, ja viskaisi ne järveen. Sen jälkeen hän vaihtoi tilalle prinsessatarinoita. "Siinä Lennardille arvoistaan lukemista" Kathy sanoi ja käveli ulos kirjastosta.

rkc26-2.jpg picture by makkara

 Varsin pian Lennard huomasi asian. "Kathy ei tiedä, kenen kanssa leikkii. Pitää miettiä jokin sopiva vastaisku" päätti Lennard.

rkc27-2.jpg picture by makkara

 Hän harhautti Kathya päästämällä haisunäädän sisään - siitä syntyi  kauhea melu. Sillä aikaa hän vaihtoi Kathyn upeat juhla-asut talonpojan rääsyihin.

rkc28-2.jpg picture by makkara

 Ja ennenkuin Kathy ehti edes miettiä sopivaa kostoa, oli Lennard jo usuttanut hyttyset hänen kimppuunsa. "Iik! Auttakaa hyvät ihmiset, tai heitän teidät tyrmään!" Kathy kirkui.

rkc29-2.jpg picture by makkara

 Kathy sattui tietämään hyvin, että Lennard piti hovimestarista. Heillä riitti aina keskusteltavaa. Niinpä Kathy kirjoitti viestin hovimestarille, jossa erotti tämän. "Vie tämä hovimestarillemme" sanoi Kathy ja ojensi kirjeen viestinviejälle.

rkc30-2.jpg picture by makkara

 Se oli viimeinen tikki. Lennard alkoi tehdä piirakkaa, johon hän laittoi hieman myrkkyä. "Pian Kathy saa kärsiä, ja paljon..." hän kuiskasi.

rkc31-1.jpg picture by makkara

 Kathy huomasi piirakan pöydällä. "Uusi hovimestarimme on näköjään tehnyt piirakan. Vien sen kuningattarelle" Kathy mietti, hän kun ei itse pitänyt mustikkapiiraasta.

rkc32-1.jpg picture by makkara

 Kathy lähti kuningattaren luo, ja ojensi piiraan. "Voit syödä sen milloin vain" Kathy sanoi hymyillen. "Kiitos Paronitar. Minulla olikin nälkä"

rkc33-1.jpg picture by makkara

 Sofia piti piirakasta kovasti. Hän söi sen heti loppuun asti, viimeistä palaa myöten.

rkc34-1.jpg picture by makkara

 Sofia tunsi kauheaa kipua päässään, ja häntä alkoi oksettaa. "Mitä ihmettä..." hän mutisi ja kaatui sitten maahan lyöden päänsä pahasti pöytään.

Tässä olikin sitten tämä osa :) Toivon että oli mieluista luettavaa. Ensi osa tulee varmasti pian. Olkaa kilttejä ja kommentoikaa :) Se olisi ihanaa.