Aloitinpa RKC:n koska paria tarinaa luettuani kiinnostuin haasteesa todella paljon. BB:seeni ei enää tule osia, mutta RKC alkaa sen tilalle. Tässä on nyt aluksi esittelyt :)

 

rkc1-1.jpg picture by makkara

Kuningasperhe kantaa nimeä Sädepuu. Kuningattarelle ja kuninkaalle ei ole vielä siunaantunut lapsia.

rkc2.jpg picture by makkara

Kuninkaan nimi on Anton Sädepuu. Hän oikea unelmahallitsija. Rauhallinen,kärsivällinen ja ystävällinen. Hän elää suuressa linnassaan onnelisessa avioliitossa.

rkc3.jpg picture by makkara

Sofia Sädepuu on luonteeltaan aivan samanlainen kuin kuningaskin. Hän on todella kaunis, jopa niin kaunis että se saa jotkut valtakunnan miehistä kateellisiksi kuninkaasta.

 

rkc4.jpg picture by makkara

Tässä on heidän linnansa. Rakensin sen itse, joten se ei tosiaankaan ole kovin hieno. Vain kuninkaalla on lupa pitää lippua linnansa katolla.

rkc5.jpg picture by makkara

Aatelisperheen sukunimi on Rubiinimuuri. Heidän elämänsä oli täydellistä, kunnes asiat saivat uuden suunan, suunnan joka vaikuttaa koko Rubiinimuurien loppuelämään.

rkc6.jpg picture by makkara

Adam Rubiinimuurin vaimo on sairastunut ruttoon. Adam on aina ollut ujo, ja joutuu nykyään entistä helpommin naisten huijaamaksi. Hänen oma vaimonsa kun on vuoteenomana.

rkc7.jpg picture by makkara

Eva Rubiinimuuri tietää, ettei kestä sairautensa kanssa enää kauaa. Jos mahdollista, hän haluaa viettää viimeiset elinhetkensä perheensä kanssa.

rkc8.jpg picture by makkara

Bella Rubiinimuuri on Rubiinimuurien pieni tytär, jonka syntymisen jälkeen sairastui Eva heti. Bella ei edes tiedä, ettei hänen äitinsä enää kauaa pysy hengissä.

rkc9.jpg picture by makkara

 Tässä on Rubiinimuurien kartano. Anteeksi että timantti näkyy kuvassa.

rkc10.jpg picture by makkara

 Toinen aatelisperhe Hopeatarhassa on Hopeapiano.

rkc11.jpg picture by makkara

 Lennard Hopeapiano on alakuloinen, eikä uskalla erota vaimostaan joka pettää häntä. Nimittäin Hopeatarhan talonpoikien keskuudessa kulkevat juorut nopeasti, ja koska Lennardille perheen maine on kovin tärkeää ei hän uskalla ottaa eroa edes puheeksi.

 

 

rkc12.jpg picture by makkara

 Kathy on sanalla sanoen hirviö. Hän pettää miestään, ja havittelee aina vain rahaa, vaikka on nytkin kovin rikas.

rkc13.jpg picture by makkara

 Kauppiasperhe on Lehtipuu. Kuvassa ovat Lehtipuun lapset. He myyvät erillaisia yrttejä.

rkc14.jpg picture by makkara

 Timothy kaipaa pappiaikojaan. Hän nimittäin oli ennen munkki Hopeatarhan luostarissa, mutta munkki ei saa mennä naimisiin. Tavattuaan Natalian hän erosi, ja meni naimisiin hänen kanssaan.

rkc15.jpg picture by makkara

 Natalia Lehtipuu on kauppias. Hän myy erillaisia yrttejä. Natalia on ovela, ja hänen on helppo huijata asiakkaita keksimällä joka yrtille jonkin parantavan vaikutuksen, joka ei edes pidä paikkaansa.

rkc16.jpg picture by makkara

 Isabella on kauppias perheen eskoinen, joka uskoo osaavansa ennustaa. Hänellä on tosiaan joitakin kykyjä, joten tyttö on vaarassa tulla poltetuksi roviolla.

rkc17.jpg picture by makkara

 Alfonso Lehtipuu on perheen poika, joka tulee perimään äitinsä kaupan. Hän on hyvin vallanhimoinen nähtyään unen, jossa oli kuninkaana. hän harjoittelee ahkerasti kuninkuuteen tarvittavia taitoja.

rkc18.jpg picture by makkara

 Tässä on Lehtipuiden puoti. 

 

rkc19.jpg picture by makkara

 Esittelen toisen talonpoika perheen, Lintupellot samassa kuvassa. Robert on usein töissä, ja Wilhelmina raskaana.

rkc20.jpg picture by makkara

 Tässä heidän pieni mökkinsä.

rkc21.jpg picture by makkara

 Tässä näet toisen talonpoika perheen, Koivumetsän äidin ja isän. Alan on laiska eikä ikinä jaksaisi tehdä töitä, kun taas Asra on miehensä vastakohta.

rkc22.jpg picture by makkara

Tässä on perheen tytär, Malandara. Hän on tullut isäänsä, eikä ikinä jaksaisi hankkia kavereita. Tästä talosta unohdin ottaa kuvan, mutta jossain vaiheessa sekin nähdään.

Ensimmäinen osa ilmestyy luettavaksi mahdollisimman pian! Kaikki parannusehdotukset ja muut ovat tervetulleitta. Nähdään ensimmäisen osan ilmestyessä.